Recipescroll

Forenkla oppdaging og deling av oppskrifter

Recipescroll logo

Recipescroll FAQ

Finn svar på vanlege spørsmål om Recipescroll, ei brukarvenleg oppskriftsdelingsapp med eit stadig veksande bibliotek av klassiske og trendy oppskrifter.

 • Kva er Recipescroll?

  Recipescroll er ei oppskriftsdelingsapp som let deg oppdage og dele oppskrifter på ein enkel måte. Appen har eit brukarvenleg grensesnitt og kraftige søkefunksjonar som gjer det enkelt å finne og lagre dine favorittmåltider.

 • Korleis brukar eg Recipescroll?

  For å bruke Recipescroll kan du laste ned appen frå App Store eller Google Play. Deretter kan du søkje etter oppskrifter ved å bruke søkefunksjonen eller bla gjennom biblioteket med oppskrifter. Du kan også leggje til dine eigne oppskrifter og dele dei med andre.

 • Kor mange oppskrifter er tilgjengelege på Recipescroll?

  Recipescroll inkluderer eit stadig veksande bibliotek av oppskrifter, frå klassiske rettar til trendy og nye oppskrifter. Det blir stadig lagt til nye oppskrifter i appen.

 • Kan eg dele mine eigne oppskrifter på Recipescroll?

  Ja, du kan leggje til dine eigne oppskrifter og dele dei med andre i Recipescroll-appen.

 • Korleis kan eg kontakte kundeservice om eg har problem med appen?

  Du kan kontakte kundeservice ved å sende ein e-post til kristian@rykkje.tech. Vi vil svare på di førespurnad så snart som mogleg.

 • Korleis kan eg oppdatere appen?

  For å oppdatere Recipescroll kan du gå til App Store eller Google Play og sjekke etter tilgjengelege oppdateringar for appen. Hvis ein oppdatering er tilgjengeleg, kan du laste han ned og installere han på enheten din.

 • Korleis kan eg slette oppskrifter frå oppskriftslista mi?

  For å slette oppskrifter frå oppskriftslista di kan du gå til oppskrifta du vil slette og trykkje på girikonet. Deretter kan du trykkje på 'Slett oppskrift' for å fjerne oppskrifta.

 • Korleis kan eg slette kontoen min?

  For å slette kontoen din kan du gå til profilen din og trykkje på girikonet øvst til høgre. Deretter kan du trykkje på 'Slett konto' for å fjerne kontoen din.